PubMed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bi nörolojiyede görünün , sinuslerin dolu olmasi bahsettiğiniz bulguyu verir ancak öncesinde kronik düzeyde antidepresan öylünüz var bu ilaçlar sinir hücrelerini baskılar ve elektrik-iyon yükünü düzenlerler bu söyleminizden dolayi bahsettiginiz göz bulgusunun sinirsel hastaliklarda tipik bir örneği var nöromuskuler kavşak sendromu , mysteria gravis olarakta geçer.Kötü sonuçları yoktur ama kontrol altina alinmali , bu hastalik seyrek görülür ama antidepresan öykünüz bunun ihtimalini artirir , bi doktora görünün çıkmasa bile bunu ekarte etmiş olursunuz. Geçmiş olsun.

Son mesajınızı okuduktan sonra üstte bahsettiğim ihtimal oldukça azaldı hocam unutun onu , akıntım var demişsiniz ve hikayenizde herhangi bir ateş bulgusu söylememişsiniz buda hastalıgınıza viral sebeplerin neden oldugunu gösterir , yani enfeksiyonunun bakteriyel değil viral sebeplerle oluşmuş muhtemelen ve buda antibiyotiklerle geçmez , yaklaşık 14-21 gün içerisinde kendiliğinden iyileşir sizin yapmaniz gereken bu süreç icinde vitaminden ve minarelden zengin bir biçimde beslenmek.
Geniz akıntım çok rahatsız edici değil hocam yutkunurken sadeve hafif tükürüğe bakarak katımsı birşey yutuyor gibi hissediyorum ağrı ise sadece kaş çevresinde gözü yoruyor ama kaşın üstünden itibaren vs kafamda birşey yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınızz şimdiden iyi bayramlar