159TL ödüyorum.
10mbit sabit sınırsız kullanıyordum. 20mbit'e çıkartmışlar hızı.
3G çeken her yerde tek diş telefonla bile çekse yeterli. 10-20mbit arası hızları 3G ile alıyor diğer yüksek 4.5G paketlerinde LTE'nin de tek diş çekmesi yeterli telefonda. Akma,kopma düşme vs. olmuyor.
Güzel bir kablo ile powerbank ile kampta vs. bile kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz 80'lik paket kalktı.
Tek diş çekince hızda herhangi bir düşüş oluyor mu hocam ? merak ettim.
99₺ 10 megabit kullanmaya başladım, 159₺ pahalı geldiği için geçemiyordum bir türlü. vınn 64₺ lik vardı sınırsız. bitti buna geçtim.
kablolu interneti olmayanlar için çok iyi bir alternatif.
yazın evde, kışın okul için dışarda, tatilde başka yerde filan hiç sıkıntı yaşamadan çantaya atıyorum, gittiğim yerde aynı şekil devam.
Teşekkürler hocam.
Üyelerin değerli yorumlarına teşekkürler, bu yorumlara bakarak başvuru yaptım dün, bugün kuruluma geldiler fakat taşerona veriyor Turkcell, burada bir ilk intiba sarsıntıları oluşuyor. Onun dışında evimde Vınn kullanıyordum ek hat olarak Fiber olmadığından, Vınn ile aldığım hız net 40 50Mbit upload ise 36Mbit'e kadar çıkabiliyordu. 20Mbit'lik paketi aldım bende, getirilen cihazda da sim kartta da sorun oldu yarın yine geleceklermiş

Bakalım İlk etaptan gol yedik.
Onun dışında aslında cihaz mini bir baz istasyonu gibi, simkart'ın 4.5G olması ve Huawei'ninnetwork cihazının kaliteyi artırması muazzam. Ofisimizde deneyimlemiştik, 232Mbit down 89Mbit upload aldık saatler süren testler sonunda, Ha fiyatı pahalı geldi seçim için almadık kısmet banaymış.
Bakalımbir kaç gün test eder sonrasında bu konu üzerine + - şeklinde yorumları yazabilirim.
Yaptığım karalama değil ama ilk intiba açısından cidden üzdü beni.
+ - leri bilgilendirirseniz sevinirim hocam teşekkürler.
"Aylık 279TL sınırsız, kotasız olan paketlerini 2 aydır kullanıyorum şuanlık" Çok memnunum. Şimdi test yaptım sonucu paylaşıyorum;
Beklediğim hız

Teşekkürler hocam.
Herkes evine server kurar artık.