les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzmir'de 3 ayda 1 de olsa toplansak güzel olabilir
İzmir karataş'ta oturmama ve 2 oltamın olmasına rağmen maalesef balığa çıkacak ne güç ne zaman bulabiliyorum çalışmaktan. Ancak Akbük'e gittiğimde ( Balık avcılığı turziminde meşhurdur ) en sevdiğim tutkudur balık. Yalnız pek usta olduğum söylenemez. Güzel balık tutarsam ben de ekleyeceğim.
kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@les; @AvrupaGelinlik; bende izmir'deyim, arabanın arkasında iyi kötü bir olta ve ıvır zıvır malzemeler hep duruyor ama öylece hep duruyor kordon falan değilde böyle balığa gidilebilecek neresi var acaba? arabayla gidip akşama kadar takılabilecek ve balık tutulacak, kordon falan istemiyorum onca insanın içinde at çek at çek yoruyor be usta
Aynı şekilde benim de arabanın arkasında 7/24 olta takımlarım hazır bekliyor ama ben vakit buldukça sık sık avlanıyorum. Elbette birlikte güzel meralarda avlanabiliriz
Erkek erkeğe gidebileceğimiz gibi eşlerimiz / nişanlılarımız ile birlikte de gidebiliriz ki böylesi bence daha eğlenceli. Ben eşime balık avı aşısı yaptım ve şimdi o benden daha çok gitmek istiyor.

Mera olarak Aliağa / Ağapark'a gidebiliriz. Oranın girişi kişi başı 10 TL olduğu gibi oldukça sakin bir yerdir. Banklar da olduğundan oltaları suya bırakıp nargile içerken tavla oynayabiliyoruz.
Bakın ama beni nasıl şimdi heveslendirdiniz oldu mu şimdi...