Bir süre çok çekmiştim, genel olarak hortumdur. Bir el feneri tlf ile açın bakın. Sanayiye giderken kesilen hortumdan bir parça da alın yanınıza.
20 tl ye falan 1 metresi satılıyor, ben arabamda yedek hortum ve elle sıkılan kelepçe taşırım hep.
Dipten akınca radyatör vs. denmiş ama, hortum setinden herhangi bir yerden patlayınca direk aşağı akar, 3-5 defa patladı benim de, artık hortum var ya, patlamaz..
Ve ufak tefek delikleri tıkayan bir toz var, zor durumlar için gezdirin böyle şeyler.

Ustaya vs. gitmeden ışık tutun ve kaçağın nereden geldiğini görün, kelepçeyi fazla sıkarsanız da hortumu kesiyor.
Patlak yerin resmini çekerseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz.

(Bir de yarın yine deneyeceğim vs. demişsiniz, yahu kaçırır tabi ki patlak var. Boşa çalıştırmayın hararet yaptırmayın. Suyu doldurun, kısa süreli çalıştırın 1-2 dk falan, basınç yeyince arabayı kapatın. Kapattıktan sonra devirdaim durunca basınçla sızdırma başlar. En güzel karanlıkta ve sessizken bakmak. Üşenmeyin şimdi yapın derim. )

Son olarak, araştırmalarım sonucunda hortumlar yedekledim ama bu patlaklar sürekli olursa, su deposunun kapağını orjinal olarak alıp değişin, düzeliyor.