emreuck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Su sıralar ayni dertten muzdaribim hocam. Bir anda hashtag ve kesfetten sildi beni instagram hemde hiç bir illegal işlem yapmadığım halde. Shadowban dan şüphe ediyorum ama hesabı gizliye çekmek isime gelmiyor su sıra. Gönderiler içindeki en fazla etkileşim alan videoyu sponsorlu reklam olarak ayarladım henüz onaylanmadı. Etkileşimi yükselterek bu durumdan kurtulmayı düşünüyorum umarın ise yarar. Eger senin istatistikleri kaybetmek gibi bi derdin yoksa hesabı gizliye al açıklamasız ve hashtagsiz çok etkileşim ( yorum beğeni vs.) alacağına inandığın bir tane gönderi paylaş ve hesabın açık olduğu heryerden 24 saat süresince çıkış yap ve öylece bırak 24+ saat sonra hesabı tekrar işletmeye geçir gönderi paylaş muhtemelen düzelecektir. Daha önceden başka hesabımda basıma geldi bu öyle düzeltmiştim. Nasıl bu duruma düştüğünü anlamam ve alternatif çözüme ulaşmam için bana özelden yazarsan sayfanı ve neler yaptığını konuşabilir cozum bulmaya çalışabiliriz. Dediklerim isini görürse eger R10+ Verir misiniz ?
cevap için teşekkürler hesap sürekli gizliydi zaten yeni açtım gizliliği işletme hesabı yaptım ancak hastaglerde çıkmıyor başka önerisi olan varmı acaba ?