ichtyandr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 senedir Veridyen kullanıyorum tam bir f/p ürünü diyebilirim. Bayram indirimi de yaparlarsa tadından yenmez. Ama geçen haftalarda bi sunucuları bozulduğu için 1 gün boyunca sitesine ulaşamayanlar olmuştu. O durumu iyi yönetemediklerini düşünüyorum. Bu sorunu nazar boncuğu sayarsak şu ana kadar sorun yaşamadım.
Merhabalar,
Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. Bayram kampanyası planlıyoruz ama tam olarak nasıl ne şekilde yapacağız kararlaştırmadık.Önümüzdeki 2-3 gün içerisinde duyurusu yapılacaktır.
Geçenlerde yaşanan sorun yaklaşık 60 adet web hosting sunucusunda 3 tanesi etkilenmiştir.Ortalama 50000 siteden 2000 tanesine tekabül ediyor.Yaşanan sorunda 4-5 saat içerisinde elimizdeki yedeklerden birkaç gün öncesine dönebilirdik lakin müşterilerimizin emeğine saygımızdan dolayı hiçbir veri kaybı olmadan aktif etmeyi istedik. Bu tip durumlarda yedek kullanımını en kötü felaket senaryosunda değerlendiriyoruz. Nitekim aynı donanım özelliklerinde yeni sunucunun temini ile 14 saatlik kesinti ve sıfır veri kaybı ile sorun çözülmüştür. Söz konusu kriz durumunu sakin ve iyi bir şekilde yönettiğimizi düşünmekteyiz lakin arka planda gerçekleşen teknik müdahaleler, telefon görüşmeleri ve yazışmalar müşterilerimiz tarafından görülebilmesi mümkün olmadığı için bu şekilde bir algı yarattığını düşünmekteyiz.Tekrardan öneriniz için teşekkür eder, uzun yıllar hizmet sunmak dileğiyle mutlu günler dileriz.