Ben haddinden fazla vicdanlı biriyimdir ve çoğu zaman bu durumdan zarar görmüşümdür.
Şu yazıyı okuyunca bir an için 2 yaşındaki kızımı düşündüm, zerre kadar vicdan kalmadı, elime geçirebilsem böyle bir şerefsizi, ben ki sineği bile incitemeyen biriyim, ama bu hayvan bile olamayacak mahluklara tarihte bile görülmemiş işkenceleri zevkle yaparım.

Aşağıdaki gibi işkence videoları izlerken ne gerek varmış gebertsinler gitsin niye uğraşmışlar böyle şeyler icat etmekle diye düşünüyordum.
Demek ki varmış bir bildikleri, öyle malhuklar var ki bu dünyada, ölmeyi bile hak etmiyorlar.

EDIT;
Şimdi bir yorum okudum da bu zihniyete ne kadar sövsek te bişeye yaramaz;
Alıntı
Alaattin Topçu, "Sizin o karga beyniniz Abdullah Şevki'yi Alaattin Ropçu'yu ve kurguyu kaldıramaz. O nedenle sizin linç kültürünüz tarihin her döneminde yenilgiye ve zavallılığa mahkumdur" ifadelerinde bulundu.
Nasıl ki hapishaneler varsa, birde "işkencehane" açacaksın, gebertmeden önce aylarca inim inim inleteceksin bunları, çığlıklarını da tüm ülkeye dinleteceksin ki ibret olsun. Zihniyet böyle olunca başka türlü düzelmez bu.

https://www.youtube.com/watch?v=7xVd1UYzrcU