Marka/Şirket ismi : KARACAN AKADEMİ

Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : 1983 yılından beri, üniversite sınavlarına hazırlık, ve akademik sınavlara (Kpss, Spk, Kaymakamlık sınavları v.s) hazırlık kurumu.

Müşterileri/Ziyaretçileriniz kim, kim olmasını istiyoruz? : ilköğretim, ortaöğretim, mezunlar, görevde yükselme sınavlarına hazırlanmak isteyen çalışanlar, kpss, spk sınavlarına hazırlanan kişiler.

Markamızın en güçlü, en öne çıkan yönleri: 1983 yılından beri köklü bir eğtim kurumu olması.

Logomuzda görmek istemediğimiz özellikler: Arkadaşlar, şu an kullandığımız logo linkine buradan ulaşabilirsiniz. Mevcut logomuzdan daha farklı çizgilerde bir tasarım beklemekteyiz.

Tercih ettiğimiz Renkler; Yukarıda linkini vermiş olduğum şuan kullanılan logomuzda yer alan mavi tonu, şirketimizin ana rengidir. Bu rengin yanında kullanılacak alt renkler, tasarımcıya aittir.

Yarışma süreci : 2 Haziran 2019'da ve, araya bayram tatili girdiği için nihai kararın bayram dönüşü açıklanacağını belirtmek isterim.

Yarışma için belirlediğiniz tutar : 500 TL

NOT: Seçilen logo ile, marka patentimizi güncelleyeceğimiz için, tasarımın TPE kurallarına da uygun ve özgün olması gerekmektedir.

Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.

/ Yeterli katılım sağlanmadığı için yarışma 5 Haziran Saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.