oflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Yanlış girilen cüzdana eğer çıkış yapıldıysa TXid verdiyse o paranın geri gelmesine imkan yoktur. Bir arkadaş ben geri aldım demiş nasıl aldı bilmiyorum ama blockchain yapısında öyle birşey yok zaten.

Eğer çekim onayı verip TXİD oluşturduysa o paranın geri gelmesine imkan yok.
Ancak şöyle yaparsın. Gönderdiğin borsadaki cüzdanın private keyi sende ise direk blockchain.info sitesi üzerinden iptal edebilirsin. Borsaların private keyler kullanıcılarda olmayacağı için bunu senin gönderdiğin borsanın düzeltmesi gerekiyor. Birçok borsa şirketide uğraşmıyor. Yalnız şöyle bir durumda var. BTC cüzdanı yerine LTC girince zaten binance hata vermesi lazımdı.
Geri alırsın ben de aldım hem de 200küsür ltc sebebi şu:
Bildiğiniz üzere altyapıları farklı olduğundan işlem hataya düşer yani işlemin mantıksal ve teknik açıdan gerçekleşme imkanı yok.
Borsaların tamamı işlemi önce kendi bünyelerinde toparlayıp sonra botlar yardımı ile tek cüzdandan gerçekleştirdikleri için arkadaşın yaptığı yanlış işlem "sadece işlem olarak kaydedildiği" için ilk başta gitmiş gibi veya bekliyıor gidecek gibi görünebilir.. ama aslında borsanın kendi havuzunda beklemekte çünkü bot işlemi cüzdanlar farklı olduğu için yapamadı ve para şuan binancede...
Sadece aynı cüzdan olsaydı ve rakamlar yanlış yazılsaydı ancak yapısıuygun olsaydı giderdi geçmiş olsun dönüşü de olmazdı isterse öyle bir alıcı olmasın para yanardı... ancak burda söz konusu değil çünkü işlem yapılmadı sadece kayıtlı eft talimatı gibi kaydetti sonra işlemi yapmaya çalışınca yapamadı.. Sonuç olarakparanız binance de ... ve TXİD olma ihtimali deyok üzerine düşerse gitme ihtimali olmadığını bildiğini belirtirse kesin göndereceklerdir geri... aksi gasp olur açık ve net.