Pozisyon 0' da çıkan sitede, farklı bir siteden çekilen resmin gösterilmesini daha öncede görmüştüm.
Hata mı bu bilmiyorum ama uzun zamandır oluyor bu durum.
Bunu çok defa gördüm hata değil hocam.
Uzun zamandır seo kelimesindeki sıralamayı takip ediyorum.
Seo diye aradığınızda uzun bir süredir seo hocası çıkarken, şimdi ayhan karaman çıkıyor.
Yalnız ilk sırada çıkan ayhan karamanın sitesinin sağ tarafındaki yerde resim seo hocasından geliyor bu bir hatamı ? Açıklamada seo hocasına ait.
Ayrıca seo kelimesindeki neredeyse bir çok sitenin anasayfası listelenirken şuan alt sayfaları listeleniyor.
Neler olduğu hakkında bilgisi olan varmı ?
Benzer bir olay "Güzel Sözler" kelimesindede geçerli. Ararsanız hep alt sayfaların çıktığını göreceksiniz.
Güzel sözleri bilmiyorum ama şunu açıkça söyleyebilirim
@ayhankaraman; biresysel ve toplu olarak seo eğitimleri vermeye başladı. Ayrıca bunu artırıyor. Bir marka olarak bunu devam ettirirken tüm hit kaynaklarını maksimum verimlilikle kullanıyor.
Örneğin direk girişler, etkili ve dönüşümü yüksek adwords kampanyaları, mail abonelikleri, marka ismiyle aranma, organik hitler ve sosyal medya hitleri.
Bu kadar parcayi birleştirdiğiniz zaman başarının tesadüf olmadığını one page seo'nun ve tüm harici etkileşim unsurlarının varlığının önemini gosterir.