Herkese Merhaba.

Elimde 2 adet para kazandigim site var. bu islerime ortak ariyorum ama iyi bir teklif gelirse satmayi da dusunebilirim.
Projeler:
tamirkolik.com
Laptop, mac, tablet tamiri uzerine kurdum.

ekrantamircim.com
Laptop, mac ve tablet uzerine sadece ekran degisimi uzerine kurdum.

Arkadaşlar ben tamirci degilim dukkanimda yok. Kendim bilişim ve dijital pazarlama uzmaniyim. Bu işlerde ciddi bir pazar payı olduğu için böyle 2 adet site kurdum ve çok şükür Google da laptop tamir yada ekran değişimi ile ilgili bir çok kelime de 1. sayfadayız. Benim isim bu siteleri google da ust sirada tutmak. Musterilerle guzel bir sekilde konusup isi almak ve yonlendirmeyi yapmak. Tamir tarafında Turkiye de ilk 10 girecek 2 tane tamir firmasi ile calisiyorum (bizzat arkadaslarimdir) gelen isleri arkadaslarima yonlendiriyorum ve komisyon aliyorum. Tum Turkiye ye hizmet veriyorum.

2 sitenin Yillik ortalama kazanci 40.000 tl civari. Bu rakam dahada artirilabilir. Cep telefonu tamir ve ekran degisimi de vardi ama kaldirdim. Guzel parasi var ama usta gerek. Ayrica aksesuar ve yedek parcada site uzerinden satılabilir. Kar artar. Özellikle kurumlar, kurumsal firmalarin it departmanlari ve bayi agi olusturulursa eger isler artar. Bunlarin disinda is hacmini artıracak farkli aksiyonlar alinabilir. Bu konuda reel ve sanal reklam kampanyalari hakkinda düşüncelerim var. Eğer ortaklık düşünülürse bunların hepsini ben yapıcam. Bu arada telefonlar susmuyor desem yeridir, zaten böyle bir durumda görüşeceğimiz kişinin telefonunu siteye yazarım 2 gün kalır anlar, bizde herşey verilerle sabit.

Kisacasi iş var ama bu işleri yönlendirme yapmak yerine kendimiz yapalım olayı. bu da personelle olur, yedek parça ile olur, ekipman ile olur doğal olarak bir para kaynağı gerekiyor ki o da bende yok. Zaten olayda burda tek eksiğim var o da para. Ortak olacak arkadaş hem para koyacak hem işten anlayacakki manası olsun, yatırımcı olmak isteyen direk para koyarsa diğerlerini ben hallederim. satın almak isteyen zaten satın alır kendisi ne yapmak istiyorsa yapar. ona da işleri nasıl büyüteceği konusunda (istenirse eğer) profesyonel olarak gerek reelde gerekse dijital pazarlama da kurumsal vizyon tarafını üstlenebilirim.
(Bu arada ortaklık düşünecek kişiler için İstanbul olması şarttır.)

Bu arada tamirkolik de laptop, tablet, bilgisayar, mac ve projeksiyon var buna cep telefonu ve yazıcı da eklenebilir.
ekrantamircim e ise tablet var ama detay yapmadım (kendim uğraşmadığım için) detaylandırılır, özellikle apple grubu ve cep telefonu eklenir.
Birde diğer firmalardan farkımız ücretin site üzerinden kartla taksitli bir şekilde olması olacak. Ama özellikle kurumlarla anlaşmalar sağlayacak bir sistem oluşturucam. kendim MUSİAD bilgi işlem mdr yardımcısıydım. Oradan kaynaklanan ve birçok belediye, banka gibi kurumlarda tanıdıklarım var. Buralarla görüşüp anlaşmalar sağlıcam. Bunları bugünde yapabilirim ama neden ben kazanmıyım da başkası kazansın diyerekten böyle bir işe kalkışmıyorum. Olay bundan ibarettir. Sanırım herşeyi açıkca yazdım. Yine de sorularınız olursa özelden cep numaramı isteyin konusalım.
Hayırlısı ne ise o olsun...