Merhaba. Ücretsiz olan sms gönderme modülü olabilir. Ben sms ile doğrulama modülü geliştireceğim. Bu zamana kadar açık kaynak ve ücretsiz modüller geliştirdim. Sms doğrulama modülünü de ücretsiz ve açık kaynak olarak GitHub'da yayınlayacaktım. Ancak geliştirdiğim modülden bir miktar para talep etmek istiyorum. Bu benim hakkım olmalı. Yanılıyor muyum? Bu modül de WHMCS için geliştirdiğim diğer modüller gibi açık kaynak olacaktır.
işte tam burda senin hakkını savunuyor ve diyorumki hem ücret talep edipte aynı anda neden açık kaynak yapıyorsun yanlış anlama ama sen bana 100 tl ye saticaksin sonradainsanların bedavaya yayınlaması için 1 koz vereceksin misal bana sattım sonra a kişisine sattın adam millete yaydı benim zoruma gider ve bu senin içinde kötü sadece 1 kere satarsın sonra satamazsın piyasada paso dağıtılmasını görürsün sen üzülürsün
En kötü sms doğrulama modülüne, Verimor yada farklı firma entegresi için 150TL Ücret istiyor tüm modül yapımcıları. WHMCSSMS modülü ile ileti merkezinin toplu sms modülü ayrı birşey bunlar. O da zaten php 7.2+ çalışmıyor.
Son guncellemesinden haberim yok pek takip edemedim o yönden 1 şey demedim ben örnek verdim 250 tl gibi 1 fiyat yaptığınızdan şu ekonomik krizde millet 50 tl bulamazken Tm 150 tl gibi isteyenler var kabulum ama gidin bakın sistemlerine bakalım kaç kişi gidiyor o adrese