2 Yıllık üyelik sürecimden beri hiç bir moderatörün kararına saygısızlık etmedim,baş kaldırmadım, uyum sağladım.
Account & Lisans Satışı kategorisinde 1 yıllık hesaplar satıyordum; Fakat RHSBILISIM ve ERHAN bey hesap satmamı yasakladı. Bu kararlarına hiç bir itiraz etmeden yine saygı duydum ve satışlarımı durdurdum.

Bu hesapların Temin şekillerinden tutun açılış şekillerine kadar hepsi aynıdır 1 kişi çıksın hayır ben bu türlü açıyorum desin o kişiden de Özür dilicem.
Benden başka bu hesapların satışını yapan yaklaşık ''20 R10 üyesi var forumda'' Tekrar ediyorum ben nasıl hesap açıyorsam ve temin ediyorsam onlarda aynı şekilde temin ediyor.

Zoruma giden nokta bu yasak sadece benim için geçerli diğer arkadaşlar istediği gibi satsın hiç bir yasak yok onlara devam edin satın kardeşim. Eğer bir hak, hukuk varsa bu konuda yoktur.
Bu bir çekememezlik konusu da değildir herkes Allah'ın nasip ettiği rıskı yer. Forumda rakip olan bir sürü aynı sektörde arkadaşlar var herkes bir şekilde parasını kazanıyor.
Sadece benim hesap satışlarında para kazanmam yasaklandı canları sağolsun. Bu konuyu zoruma gittiği için, içime dokunduğu için açtım ve teşekkür etmek için.

BU YASAĞI SADECE BANA UYGULAYAN SAYIN MODERATÖRLERE TEŞEKKÜR EDERİM.