ilk sayfayı beğendim sıkılmadan okudum ama ikinci mesajdaki telegram diyalogları çok sıkıcı geldi ve okumayı bıraktım bu benim görüşüm diğer arkadaşlarda yorum yapacaktır başarılar dilerim.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aslında ilk kısım kitabın ilerleyen bölümlerinde daha detaylı daha heyecanlı olacağı için biraz sönük kalması taraftarıydım. Fakat açık konuşmak gerekirse o diyaloglara biraz fazla güvenmiştim
Kitap yazma tekniği 50 TL.
Ben de merak ettim açıkçası.
Kendim birşeyler yapmak istiyorum. Fakat yine de düşüneceğim.
Pm olarak gönderdim.
Giris, merak uyandirici ama çarpıcılık biraz eksik kalmış. Yani okuyucuyu olayin icine cekecek, bi duygu uyandirmak onemli.
İkinci bölüm profesyonel bi tetikci izlenimi veriyor ama bu ilk bölümdeki boş kovan benzerlik mevzusu ile çelişiyor. İkinci bölümün altını ilk bölümü biraz daha uzatarak, cesetlerdeki ayrintilarin carpiciligi ile doldurmalisin. Polisiye okurlari her ayrintiya takılır ve celişkiler kitaptan soğutabilir...
Bir de kelime yapisini en bastan secmen onemli, Dısaridan biri mi anlatacak, olayin icinden birisi mi.. Bu ilerleyen bolumlerde surekli degisirse sıkıcı olabilir..
Bence ilk denemeler icin başarılı, ama yazmak icin acele etmeni tavsiye etmem, her paragraf icin her bolum icin durup dusunmek sart, gelen ilhama gelisine vurma hocam..

başarılar.... Devamini da beklerim..
Harika bir eleştiri. Zaman ayırıp okuduğunuz ve bu kadar uzun yazdığınız için teşekkür ederim. Devamını mutlaka paylaşacağım sizinle.
bende girişi aşırı merak ettim elinize sağlık
bi pmde ben alabilirmiyim?
Özel mesajla gönderdim.