Selamlar,

Geçtiğimiz aylarda eğitim sürem ve iş hayatım dolduğu için Edirne'den İstanbul'a temelli ailemin yanına döndüm.

Çok güzel bir yerde, güzel de bir maaşla işe başladım. İhtiyacım da vardı. Ancak cumartesi/pazar tatil denirken, cumartesi günleri de işe gitmeye hatta eve iş gelmeye başladı.

Kendilerine iş gücümün tamamını aktardım ancak daha iyi bir iş bulduğumu bu yüzden çıkmak istediğimi belirttim. İnsanların kendine saygısı, prensipleri olması lazım. Mutsuzdum.

Eğer işinizdekilere karşı iyiyseniz bence güzelce konuşun. Ben bunu yaptım ve ayrılırken İK'daki hanımefendi bana her zaman kendisini referansa yazabileceğimi iletti.

Peki iş bulmuş muydum? Hayır. Ancak sonraki hafta çok güzel bir yerde, istediğim kriterlerde işe başladım. Mutluyum.

Eğer aşırı derecede paraya ihtiyacın yoksa, kendine saygın olmalı. Dünyaya bir kez geliyoruz...

Ayrıca bir dost tavsiyesi, en kral işte de çalışsan her zaman Kariyer'den güzel işlere bakınmaya devam et.

Umarım aşarsın...

Ek olarak 2 ay deneme süresi geçiyor diye biliyorum. 2 ay dolmadıysa hiçbir sıkıntı zaten olamıyor.