baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bireysel mikro bir girişimim diyorsanız mevcut trendleri copy edip eksik birkaç yönünü düzeltip kendinizden katarak denemeler yapmak mantıklı olucaktır en ideal girişim şu sıralar bu
Kaldıki mevcutta takip ettiğim çoğu şirkette bu yönde ilerliyor hatta eğitimlerinde böyle yapabilirsiniz esinlenebilirsiniz diyenler bile var
Kopya olayına biz bence biraz fazla aşırı takılıyoruz o düzeyde projeleri sıfırdan kendiniz yapıcak düzeye geldiğinizde hiç bir sıkıntı kalmıyor bence geriye
zaten dediğim gibi, belli bir seviyeye gelene kadar belli projeleri ( ki ne kadar birbirinden farklı proje olursa o kadar iyi ) yazmaya çalışmak, esinlenmek çok güzel. Çünkü kendimizi ve kod dağarcığımızı geliştirmek adına bir olay. Yazınıza katılıyorum, fakat bence yanlış olan bahsettiğimiz düzeye geldikten sonra bile bir proje ortaya çıkarmamak. Bu belki çıkaramamak değil, çıkarmamak. Risk almamak, girişimci olmamak.

Örneğin ben ilk projeme, zıplama oyunu yaparak başladım, daha sonra dağa tırmanma oyunu,platform oyunları, sonrasında şeker patlatma oyunu ve bu şekilde birbirinden farklı oyunların altyapılarını anlayarak ilerlemek istiyorum. Çünkü her farklı oyun, bakış açımı genişletiyor. Fakat şahsen en büyük hayallerimden biri gün biyerden bakılmamış, kopya çekilmemiş bir oyun üretip bir yerlere gelmek. Yurt içinde kendimin - şirketimin yurt dışında ise ülkemin adından söz ettirmek. Bu yüzden doğru ilerlemek istiyorum, vakit kaybetmeden