Yaklaşık 2 ay önce 169 TL karşılığında AKNsiz 10Mbps ile başlamıştım superbox deneyimime. Sınırsız paketlerde 10Mbps'i kaldırıp yerine 20Mbps getirdiler ve benim tarifemde otomatik olarak güncellendi.
Öncelikle şunu belirtebilirim, bulunduğunuz konum çok önemli. Eğerki 4.5G çekim gücü zayıf ise zaten hiç bulaşmanızı tavsiye etmem.Çekim gücü görmek, test cihazı ile beraber gelmesi için bir müşteri temsilcisini yada saha personelini arayarak destek alabilirsiniz.
Bulunduğunuz bölgeye göre günün belirli saatlerinde yoğunluk yaşanıyorsa ping late değerlerinizde %25 lere kadar kayıp yaşıyabiliyorsunuz.
TR lokasyonlu sunucularda ping seviyeniz maximum 40ms civarlarında. Yurtdışı lokasyonlarda bu değer min50ms-max90ms.
Superbox Huawei B618 modem gayet başarılı. Gözlemlediğim tek bir sıkıntısı var; Download limiti var gibi şişme kasma yapıyor cihaz.Yaklaşık 100gb düzeylerinde veri transferinden sonra kasılmalar başlıyor. Resetleyince düzeliyor.
Cihazı gittiğiniz her yere götürebiliyorsunuz. (Powerbank ile çalıştıranlar var. Gerekli dönüştürücü aparatların arayışı içerisindeyim. Eğer olursa uzun yolculukta gerek powerbank,gerek araç çakmaklığı ile çalıştırılabilir)
Online oyunlarda (cs,apex,pubg,lol vb.) hiç o kadar afaki ping değerleri yok. Maximum 70ping görüyorsunuz.

Kullandığım tarife : Şu anda simetrik olarak (20Up/20Down) kullanıyorum.Superbox 20 Mbps İnternet20 Mbps'ye Kadar159,90 TL