Ben de bir kindle'a sahiptim amansız bir şekilde düştü, kırıldı ve tamir ettiremedim

.
Belki de onlarca teknolojik alet kullandım ama şu alet kadar faydalı bir şey göremedim. Kaç gece şu kitabın da sonu gelsin diyerek uykusuz derse gittim hatırlamıyorum. Gece ışık açıldı insanlar rahatsız oldu, ışık kapandı göremiyorum, yatarken okuyamıyorum derdi yok. Yabancı kitap okumak için birebir bir sürü free kaynak var. Türkçe kitap okuyanlar için de ülkemizde de gittikçe e-kitap satışları artıyor ve fiyatları düşüyor. Üstelik bilmediğiniz kelimeleri ENG-TR çeviri özelliğine sahip, kitaptan notlar alabiliyorsunuz. Alıntılama yapabiliyor, alıntıladığınız yerleri sonradan okuyabiliyor, bilgisayara aktarabiliyor ve direkt sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.
İnşallah yeniden sahip olabilirsem bir de uzaktan kumanda ile otomatik sayfa geçişi yapma projem var yurtdışında yapanlar olmuş ben de deneyecektim ama kırmasaydım...
Belki kullanıp da merak eden olursa diye altta bir örneği mevcut;
Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
https://the-digital-reader.com/2016/...ghtness-video/
Özel günlerde, doğum günlerinde hediye mi arıyorsunuz bir sonraki için ilk hediyeniz bir e-book reader olsun derim.
Konuyu görünce dayanamadım bunları yazmadan edemedim.
Elimdeki imkanlar çerçevesinde bir teklifi de PM ile ilettim, hayırlı satışlar.