fbattalseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam son kez ben açıklalayım sonra konuyu hizmet sağlayıcılara bırakayım, bilgilendirme amaçlı yazdım. İngilizceniz var ise konuyu aşağıya yazıyorum anlayabilmeniz için, yok ise translate ile de ileteceğim yeri çevirmeniz anlamanızı sağlayacaktır,

Link : http://www.vfrank.org/2013/09/19/und...ts-and-shares/

Bu da anlamak istediğiniz kısım;

On CPU the limit defines how much access a virtual cpu can get on a physical cpu (core). This is used to make sure a virtual machine is not using too much resources on a host. By limiting the vCPU you essentially also limits the performance of the virtual machine. Even though capacity is available on the ESXi host the limit will still be enforced.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Ama yazılana göre şunu anladım 8 çekirdek ve 2.4 ghz olan bir işlemcide bu yapı ile 1 çekirdeğe 4 ghz verebilirsiniz fakat bu demek değildir ki işlemcinin tek çekirdek frekansı 4 ghz oluyor. Buradan kullanılan mantık 2 çekirdeği tek çekirdeğe almasıdır (2.4 + 1.6 ghz olarak). Bu şekilde tanım çıkardım.

kalemsilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Sitmizde ana donanımları oluşturan ozellikler vardır belirttiğim cpuyu ticket ile iletirseniz yardımcı olmaya calısalım
Fiyat olarak paket fiyatlarından yarlanabilirsiniz
Test imkanınız varmı ? yada sipariş geçsem eğer yeterli performansı alamazsam iade alıyormusunuz ?