fascinating adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel gidiyorsun. Tebrikler...
Teşekkürler;

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel üstad devam
Teşekkürler;

ercan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eline sağlık güzel olmuş fakat mobilden giren çok olur film sitelerine bunuda göz önünde bulundur
Teşekkürler; dikkat edeceğim hocam

Guneyz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünküne göre daha güzel hocam fontlarla ilgili bir sıkıntın var sanırım karakter problemi onuda çözersen bu tasarım daha iyi olmuş
Fontawesone fontu kalmış Teşekkürler, düzenledim.

mustafadgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilerleyişin güzel, modern tasarım üretmek için behance gibi yerlerden farklı tekniklere bakıp kendiine bişeyler katman lazım. Katarsan güzel tasarımlar çıkartırsın
Teşekkürler; behenceyi takip etmeye başladım.

FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Grid'e göre yapılmamış. Grid'e göre yapmanızı tavsiye edeceğim.
Renkler uyumsuz olmuş.
Menü fontu çok büyük olmuş.
Bu tarz temalarda resim üzerindeki yazı kaybolmasından diye yazının tam arkasına gölge verebilirsiniz. Örnek ölümcül tuzak film afişinin üstündeki yazıları göremiyorum.
Sidebar'da border çok açık renkte olmuş. Orada hiç border kullanılmayabilir.
Font uyumsuzluğu çok fazla, bazı yerlerde çok büyük font yapılmış, bazı yerlerde ise çok küçük.

Ve bir arayüzcü olarak tavsiyem şu olur size. Her gün yeni bir arayüz yapmak yerine yaptığınız arayüzü her gün redesign yapın. Bu sizi sıkmaz ve her gün yeni bir şeyler keşfedersiniz. Gerektiğinde dribbble, behance, ui8 gibi kaynakları incelerseniz daha iyi olur.
Grid sistemine göre hazırladım. diğer yazdıklarınızı dikkate alacam. teşekkürler;

mustafadgr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.udemy.com/sfrdan-profesy...24786#overview

adobe xd kullanmanı tavsiye ederim kursumda kullanımı ile ilgili anlatımları bulabilirsin
Teşekkürler;