Videodaki mudur burada otorite benim düşüncesini yanlış ve abartılı bir şekilde göstermiş. Anladığım kadarıyla eski öğretmenlerden, hatalarından en büyüğü çağa ayak uyduramamak.
Bir sürü şey yazdım sildim. Gereksiz yere tartışma yaratmasin. Tek söyleyeceğim, 10 sene sabır etsinler. Mükemmel bir nesil bekliyor bizleri. Ellerinden cep telefonu, tablet , bilgisayar kullanmak dışında birşey gelmeyen, onları bilgiye ulaşma aracı değil de bilgi olarak gören yeni nesil iş hayatına atıldığında yasayacagiz asıl sorunu. Hatta ve hatta aile içinde yaşanacak bir çok sorun.
Son sözüm de asarim keserimci arkadaşlara. Merak etmeyin çocuğunuzu iyi yetistirmis ve onunla ilgilenmisseniz kimse öyle birşeyi çocuğunuza yapamaz, yapmaz. Ama size onerim okulların yanından gecerken şöyle bahçeye doğru bir bakın. Bu size farklı bakış açıları kazandırabilir. (Adamın yaptığını savunmuyorum, yanlış anlasilmasin. Her kim olsa benzer tepkiler verir. Benim bahsettiğim en ufak bir bagirmada benim çocuğuma psikolojik şiddet uyguluyorsun deyip, onları el bebek gül bebek yetistirenlere.)