Merhaba, forumda gezinirken sürekli pinterest olayına rastlıyorum. Bende pinterest işine girmek için kolu sıvadım ve dün akşam bir adet domain aldım.
⭐ Süreçlerim ⭐
1: domain alımı yapıldı.
2: Web sitesi kurulumu yapıldı.
3: Tema belirlendi ve yüklendi.
4: içerikler oluşturuluyor.
⭐Gelişmeler ⭐
26.05.2019: Web sitesini kurdum ve içerik hazırlıyorum. Adsense onayı için heyecanlı bir şekilde çalışıyorum.
Biraz önce bir eklenti buldum, eklenti ile içerik çekiliyor o eklenti sayesinde adsense hesabı onaylatırsam eklentiyi burada paylaşacağım.
29.05. 2019
Web sitesi için hala adsense onayı alamadım. Ama bir ayrıntı yakaladım. Web sitesi için harika bir tema buldum.
Not: adsense onayı için
@berkayakinci; ile görüştüm onay alınınca siteye içerik girmeye başlayacağız.
30.05.2019
Bugün itibari ile pinterest sitem için görsel stokla aya başladım hedef 10k görsel.
Aradan bayağı bir zaman geçti, açıkçası bu kadar gecikmek pekte memnun etmedi ama yapacak birşey yok domainimi adsensede onaylattım, 07.24.2019 2 ay geçmiş aradan şuan 21 adet pin var aylık ortalama görüntüleme 600 auto pin eklentisini ayarlayamadım satın aldım ama pinleme yapmadı çalıştığında şuna inanıyorum. aylık ortalama görüntüleme 500.000 olacak çünkü pinlenmesi gereken yaklaşık 150 adet görsel var ve hergün 20 adet görsel pinletmeyi düşünüyorum. açıkçası iş biraz korkutuyor ama bu işten gelir elde etmek istiyorum. çünkü gelecek planlarım çok farklı.