@sydesign; hocam dediklerinize saygı dıyuyorum ama şunu gözden kaçırmayalım deli bir taraftar grubu Ankargücü taraftarı 2 dk da kapalı gişe biletler ve Kardeş takımları bursaspor için göztepeyi yenmeleri lazım diye düşüneniliriz ve bu sefer malatya uefa için galip gelir ankaragücü bursa için göztepeyi yenerse herşey tersine dönmüş oluyor

bayağı heyecanlı olacal gibime geliyor.
Haklısın hocam ancak dediğim gibi 2-3 gündür tribünün bir kısmıyla yönetimin arası açık, 2-0 galibiyetle dönülen maçta yönetim istifa tezahuratı falan yapıldı. Başkan da geri adım atmıyor, o da o gruba sallıyor para istediler az geldi meselesi falan. Yani bu maçta o destek çok zor ki deplasmanda Göztepe taraftarını bastırabileceklerini sanmıyorum.
-Göztepe'yi tutmuyorum.-
Tabi top yuvarlak, takım son maç deyip Bursa'ya destek için hırs da yapabilir. Bu hafta maçlar heyecanlı olacak dediğiniz gibi, keyifle izlenir. Anlık gol haberleri, maçların tümünü etkileyecek garip bir hafta
Ek olarak Erzurum da Göztepe de ligde kalmayı hak eden takımlardan bence. Özellikle bi ara 2-3 ay boyunca hakemlerle birlikte, saha dışındakilere yem oldular diyebilirim. Küme düşene yazık olacak. İzleyip göreceğiz, hayırlısı