İyi günler hocalarım bildiğiniz üzere Galatasaray Şampiyonluğunu ilan etti geçtiğimiz hafta bu hafta en rahat takım onlardı keyfini çıkardılar. Peki alt sıralar ?Üst sıralar bitti artık alt sıralarda tahmininizce neler olacak?

Başta memleketim ve tuttuğum takım Erzurumspor olmak üzere Göztepe ve Bursaspor da küme mücadelesi veriyor. Ben her zaman haklı olanın emeğiyle kazanan takımlara saygı duyarım. Bu 3 takım için hepsinin ayrı ayrı ihtimalleri var ve hepsinin maçı aynı gün aynı saatte.

Kayserispor-Erzurumspor
Göztepe-Ankaragücü
Yeni Malatya -Bursa
Bu takımların kümede kalmaları için işlerine hangi durumlar yarar Peki ?

Erzurumspor için Göztepenin Kesin olarak mağlubiyet ile maçtan ayrılması ve Bursaspor maçının beraberlik veya Yeni Malatya galibiyeti ile bitmesi durumunda 2 li veya 3 lü averajlarda Erzurumspor Ligde kalır ve Göztepe ve Bursaspor ligden düşer.

Bursaspor için tek bir şans var oda Galibiyet galibiyet gelmezse ve göztepe yenilse dahi 2 li averajla Göztepe ligde kalır ve küme düşen Takımlar Erzurumspor ve Bursaspor olur. Bursaspor maçı kazanması ve göztepenin mağlubiyeti halinde Ligde Kalıyor tek ihtimalleri bu olanaklar.

Göztepe için ise galibiyet şart."Bursanın beraberlik veya yenilmesi durumunda Göztepeye beraberlik de yarar ama rahat olarak ligde kalması için Galibiyet mecburi gözüküyor. "Göztepe'nin beraberliği veya galibiyeti durumunda Erzurumspor Ligden düşmesi kesinleşen 2. Takım oluyor ve Bursa ile Göztepe arasında yularıda tırnak ile gösterdiğim kısım öne geçiyor ve 2 takım yarışıyor göztepe galibiyet halinde ligde kalır Göztepe'nin beraberlik veya maglubiyet durumunda Bursaspor'un Galibiyeti gelirse Göztepe ve Erzurumspor Kümeye düşüyor.

Olanaklar bunlar diye biliyorum.Eksiklerim varsa belirtirsiniz. Kendi düşüncem bir Erzurumlu olarak İzmirde büyüdüm ve Bursa da akrabalarım bir hayli fazla gönül isterdiki 3 takımda düşmesin ama yapacak birşey yok Tek gücüme giden şey "Memleketlerinin takımı sayesinde Büyük Takımlar ı görme imkanı yaşamış insanların memleketinin takımına sadece büyük takım gelince gitmesidir." Bir umuttur yaşamak diyerek internette okuduğum Haberi ben linkini bırakayım https://www.bursasporluyuz.org/lig-2...mli-olacak-mi/ kulupler birliği onaylarsa seneye lig bayağı kızışır gibime geliyor. Kabul veya Ret durumlarından hangisi olursa olsun YAŞASIN ANADOLU KARDEŞLİĞİ diyerek sözü bitirmek istiyorum. Düşüncelerinizi veya maç tahminlerinizi yazabilirsiniz.

Mobilden yazıyorum yazım hataları varsa affola, Herkese Hayırlı geceler dilerim.