Hocam bende meraktan yazıyorum. İlk yazdığıma cevap vermediğinize göre tüm bu özellikleri tek bir insan evladından istiyorsunuz. Tüm kriterlere de eyvallah ama o kadar işi yapacak adam üstüne birde Editörlük bilgisi ile makale mi yazdıracaksınız kurban olayım

Lütfen bu zihniyete sahip kim var ise kendini soyutlasın. İnsanız biz, sizde insansınız. Günümüz şartları insanın anasını ağlatmaya yetiyor. Birde iş verenler ağlatmasın.
Doğrudur. illaki hepsi olsun istemeidm. ama bu işleri yapan insanların cogu bu bilgileri zaten bilmekte. yorum yapmak icin yorum yapanlardan olmayın rica ederim. bir şart yada bir zorlama yapmadım. 3 kurus maas da veriyoruz demedim. Seo yapan birisi editorlük bilgisine sahiptir. Wordpress site işlerini yapabilen birisi az cok photoshop biliyodur. extra olarak php bilgisi olması cok buyuk bir istekse haklısın cok sey istiyorum yada cok donanımlı birisini arıyorumdur.
Lütfen yorum olsun zamanım gecsin vaktim bos onla bunla laf yarısına gireyim dusuncesinde olmayın.
Uzaktan erişim ve video konferans ile destek olursa freelance olrak yardimci olabilirim
Pm gönderin lütfen
tabi olabilir bilgilerinizi iletiniz
Tek bir kişide mi istiyorsunuz bu özellikleri hocam ?
Mesajınızı gec gordugum icin cevaplayım yinede asagıda zaten yorum yapmıssınız.
Evet ben tek basıma bu işleri yapabiliyorum. Zaten Sadece seo yaptıracak olsam Freelance bir iş derdim
sadece wordpress site kurduracak olsam yine aynı seyi isterdim.
emin ol bu sitede bu işlerin tamamını bilen hatta daha cok seye hakim yüzlerce insan var. Abartılı bir istekte bulundugumu dusunmuyorum. Aksini dusunen varsa da ona kendi çalışma hayatında başarılar dilerim.