Güzel Olmuş Hocam Başarılar Ve YİNE Mİ TESBİH
Teşekkürler hocam, tesbih denk geldi diyelim.
iade ve değişim de renkler pek uymamış ama hoş duruyor
renk olayları baştan düzenlemeye başladım. Teşekkürler,
Hocam biraz fazla keskin. Yapa yapa daha güzel şeyler yapabileceğinize inanıyorum
Teşekkürler hocam,
Yine mi tesbih

Başarılı, kolay gelsin
Teşekkürler hocam,
Renk uyumları ile ilgili ciddi sıkıntılar var özellikle Taksitli Alışveriş, Kolay İade kutularının olduğu kısımda o kadar koyu background'a koyu yazılar olmamış maalesef. Günün fırsatları kısmını 4e bölüp sonada bi tane tekli Günün Fırsatları yapmışsın o kısmın mantığını anlayamadım. Site içinde kullanılan bannerlar alıntı sanırım sizin tarzınız değil çünkü siz yapmamışsınız

Birde Kişiye Özel Koleksiyon yazan kısımdaki kutucukları üstten almışsınız sanırım alta 3 tane koyup boş alanları kapatmak için çekiştirip uzatmışsınız yayılmış alana, iyi bir tasarım yapıyorsanız onu tekrar çizmeli ya da düzenlemelisiniz bu tarz ufak şeylerden kaçmayın

Gelişmeye açık ama kötü değil bence.
Başlıkları düzenlemyü unutmuşum. sağ taraftaki günün fırsatı olarak kalacak, sol taraftaki 4'lü günün fırsatı değilde. En çok satanlar vb. olacak. Sıkma Keh. & Oltu banner hazır. kafamdaki tasarım o şekildeydi.
"Kişiye Özel Koleksiyon" bölüm dediğiniz gibi sahur zamanında hazırlamıştım. Uykum geldi sallama iş yaptım. "" iyi bir tasarım yapıyorsanız onu tekrar çizmeli ya da düzenlemelisiniz bu tarz ufak şeylerden kaçmayın "" bundan sonra dikkat ederim.
Daha çok yolunuz var. Yeni yeni çalışmalar yapmanızı öneririm. İnşallah bu tasarımı direk front-end yapıp, yayına almazsınız

)
Teşekkürler hocam,
İlk tasarıma göre gayet güzel olmuş
Teşekkürler hocam,
Renk uyumunu bir araştırın. İlk defa yapmanıza rağmen güzel bu, demek ki 10.defa da çok iyi işler çıkarırsın
Teşekkürler hocam, dikkat edeceğim
Hocam yerleşim ve düzen olarak gayet güzel fakat renk uymu ve tasarımsal olarak biraz kötü duruyor. Tabii ilk denemeniz bu çok normal eğer devam ederseniz sürekli pratik yaparak geliştiğinizi kesinlikle farkedeceksiniz. Ayrıca Behance'da yeni trendleri devamlı takip edin tasarımsal olarak vizyonunuzu büyük ölçekte genişletecektir
Teşekkürler hocam,
sürekli denemekten kaçınmayın sonun güzel birşey çıkacaktır. renk uyumu ve fontlara dikkat et renklendirmeyi flat renklerden yaparsan daha tatlı duracaktır. başarılar dilerim
Teşekkürler hocam,