Coin işi bana kalırsa cidden sakat . Boşa atacak paranız varsa şansınızı deneyin fakat bir yere ödemeniz var yada pek paranız yoksa paranızı çar çur etmeyin.

Resmen milletle oynayıp parasını ve vaktini yiyorlar. Bugün ne oldu yarın ne oldu takip edersiniz. İşin komik tarafı sen coin alırsın 6 ay yükselmez sen sattıktan 2 saat sonra yükselmeye başlar.
LTC'ye 8000 TL yatırdım 5000 TL ile çıktım.

En güvenilir Coinlerden biri olarak bilinen LTC'deki tecrübemi kısaca yazayım.

LTC al - sat yaptım kaar kazanırken bir anda düşmeye başladı.%50 düşünce haliyle sattım. Sonra yükselmeye başladı. Bu sefer'de baya yükselmeye başladı. Tekrar aldım. Biraz yükselince sattım.
LTC Litepay diye bir şey uydurdular LTC fırlamaya başladı. Bir süre sonra LTC aldım . LTC sahibi coinlerini sattı diye haber çıktı. Herif LTCyi yükseltti ve yüksek'den sattı vurgun yaptı. Sonra ben orta seviyede aldığım LTC yine düşmeye başladı. Ha yükselir ha yükselir derken Bitcoinde düştü.Haliyle hepsi düştü. 180'dan alınan LTC 30-40 USD'lere kadar indi.
Bir baktımki Litepay açılmıcakmış yeterli desteği görmemiş. Düşüşün sebebini anladım. 3-5 haber çıkar fiyatı yükselt sat

Anladım ki Coin işi bana göre değilmiş. Test edecek param vardı denedim.
Coine büyük mebla girmek mantık işi değil. Uykusuz kalır insan.