Öncelikle debug yaparak çalıştırırsanız belirttiğiniz şeylere nelerin sebep olduğunu daha iyi görebilirsiniz. Titreme dediğiniz kendinizde belirtmişsiniz (herhangi bir engele değerse) sürekli bir konum belirlenmesi olduğu için titreme olarak ortaya çıkıyor olabilir. Gördüğüm kadarıyla oyununuz 2d. muhtemelen fizik kullanmıyorsunuz. Hiç ağırlığı yokmuş gibi itebiliyorum demişsiniz. Nasıl bir ağırlık belirlediniz ki acaba? Yani kolayca sürüklememeniz için nasıl bir yapı kullandınız ki bu çalışmıyor veya yetersiz kalıyor? İlk olarak aklıma gelen bunlar.
Bu arada Yapay zeka kodlamak zor bir iş, tebrikler kolay gelsin.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Debugla kontrol ediyorum ama henüz bulamadım malesef.
Fizik derken, rigidbody kullanıyorum hareketler vs. için. Hiç ağırlığı yokmuş gibi dememin sebebi şu, 2 karakter de aynı prefabdan üretildi. Normal şartlarda biri sağa biri sola giderken ( Yani sallıyorum biri +3 x biri -x değeri uygularken ortada birbirlerini itmeleri gerekiyor ama ben en ufak ittiğimde karşıdaki karakter savruluyor. O aynı şekilde beni itemiyor.
Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Çok fazla kolaylık var aslında unity'de ama kaynak eksikliğinden geri kalıyoruz. Artık araştıra araştıra gelişecek.