Bilinçsizlik değil o, panik.
Korkudan dolayı gelen bilinçsizlik.
Hocam orada o anı yaşamadan "cahillik" olarak değerlendirmek kolay fakat belki siz de böyle bir tepki verirdiniz, bilemezsiniz.
burdan soğukkanlı konuşmak kolay hocam. Uçağın camları çatlamış her ihtimal var ? Her zaman olumlu sonuçlanmıyor bu tür olaylar..
Uzaktan atıp tutmak ne kolay. Otur koltuğuna sağa sola laf at. Ne güzel dünya. Ölüm korkusu yaşadın mı hiç?
Kusurabakmayında ne cahillik ne bilinçsizlik .
O kadar insan var en büyük eksiklik iman eksikliğimiz.
o Uçağa en kral ataisti koyun o anda bak bakalım nasıl Musa'nın Tanrısına inandım diyen firavun gibi bir anda imana geliyor.
O anı yaşayanların verdiği bu tepkiler gayet normal tepkiler.
O uçak normal seyrederken bile insan bi tuhaf oluyor

Yakın zamanda çok sayıda yolculuk yaptım her inişinde tuhaf oluyorum.
Ama sonra diyorumki veren O alan O ben niye telaş yapıyorum ki

Sonra hepsi geçiyor.
uçak kalkarken can yeleği nasıl şişirilir talimatını dinlemeyen bi tarafı kalkanlar zor durumda kalınca bu nasıl şişiyordu diyor.
insan herzamn uçakdayken doluya yakalanmıyor , normal o ortamda
uçağın burun kısmı radom diye adlandırılan kısmın nasıl doludan hasar aldığını görmediniz sanırım hocam ve kokpit camları dolayısıyla acil iniş yapmak zorunda kaldı uçak bulutlardan kabin memurları bir şey göremediği için denize ineceklerini zannedip can yeleğini giydirmiş olabilirler mantıklı olan bir hareket pilotlar ve kabin memurlarıda bu durumdan oldukca korkmuştur çok karşılaştıkları bir durum değil aşağıya görsel bırakıyorum
Hocam ne cahilliğinden bahsediyorsunuz, ortada normal bir durum yok ki! Bunlar normal tepkiler
uçağın önüne bakılınca yapılan paniğin o kadarda gereksiz olmadığı ortada bence yolcular haklı tepki vermiş usta cahillikle bir alakası yok.
O Anı Yaşamak İsterdim, Ama Sağ Sağlim Kurtulacaksam Tabi
Allah Pilotların Ve Kabin Ekibinin Bu Gibi Durumlarında Yardımcısı Olsun.
Burada ben bilinçsiz bir durum göremiyorum. İnsanlar gerçekleşen bir olaydan dolayı panik olmuşlar doğaldır.
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler hocalarım lakin siz beni çok yanlış anladınız

birincisi video'yu izledikten sonra keşke orada olsaydım dedim, yorumuma gelecek olursak ;
orada video'yu çeken biri var ve o uçakta panik yapan 5-10 kişi'den fazlası var değil mi?
Çahillik ve ya Bilinçsizlik'den kastım şu, orada ki kişilere ve ya bize dahi o kadar Kamu spotu vs. izletiliyor onun yerine bilgi mesajları verilebilir, orada bağırmak bir şeyi değiştirmiyor, oturup dua etseler daha iyi değil mi? tekrar söylüyorum oturduğum yerden kolay diyenler için : keşke o ortamda olsaydım bende o paniği yaşasaydım, yani orada o çocuğun can yeleğinin hemen açılması nedir? cahillik & bilinçizlik değil midir? can korkusu demiyorum buna ben cahillik diyorum! yani deprem olduğu zaman asansöre binmek & merdivenden inmekle bu uçakda yaşananlar aynı şey
umarım anlatabilmişimdir