Sisteme girerken ne kadar ödeme yaptınız ? Bazı anlık havuzlara yüksek kazım gücüyle girildiğinde karlı olabiliyor. Sabit kazım gücü ile ne kadar karlı olur bilemedim açıkcası. Sistem illaki kendisine çalışmak ister.
Merhaba sisteme girerken 0,81 ETH ödeme yaptım. Şu ana kadar da % 75 inden fazlasını geri aldım. Toplam 4 ay kadardır sistemdeyim. Bugün tekrar ödeme istedim. Bu günkü alacağım ödeme geldiğinde (geçen hafta aldığımı da daha paylaşmadım) 0,63 ödeme almış olacağım (detayları görebilmeniz için sizi bir sonraki mesajda etiketlerim) Sistemdeki kontratımın bitmesine ortalama 8 ay daha var. Yani en az yatırdığımın 2 katını alacağım gibi duruyor. Tabiki sistem çalışmaya devam ederse.
Tahmin edeceğiniz üzere bu sistemlerin hiç bir zaman garantisi yoktur. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Ben gitsede üzülmeyeceğim bir para ile denedim sistemi.
Herkese selamlar arkadaşlar, Sizlerle görüşemediğimiz dönemlerde 16/05/2019 da 17. ödememi 24/05/2019 da dün de 18. ödememi de almış bulunmaktayım.
Bu aldığım ödemeler sonucunda sistem hakkında şu şekilde bir yorum yapmak istiyorum. Bugün itibari ile 22/01/2019 tarihinde yatırmış olduğum miktardan kalan alacağım 0,09938601 ETH. Bu da demek oluyor ki sistemden alacağım 21. ödeme de kara geçmeye başlayacağım. Sistemde yapılan toplam kontrat süresi 1 yıl ve ben ödemelerimi her 8 günde 1 kez alıyorum. Şu anda sistemdeki 121. günümdeyim ve 145. günden itibaren alacağım her ödeme kar ödemesi olacak ve yaklaşık olarak kontrat sürem bitene kadar ilk yatırdığım miktarın 2 katından daha fazla bir geri ödeme almış olacağım. Bu ayrıntıları da aynı şekilde bu başlık altında görmeye devam edeceksiniz.
Ama tekrar bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Bu sistemler her zaman risklidir. Kripto paralarımızı yatırdığımız büyük diye tabir edilen borsalar da dahil olmak üzere yarın sabah uyandığımızda hiç birini görememe ihtimalimiz var. Bu başlık altında yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiye ile olmaz tamamen kendi kararınızdır. Ben sadece sistemdeki tecrübemi sizlerle paylaşıyorum.
Bu Güne Kadar Toplam Yatırılan: 0,80986768 ETH
Bu Güne Kadar Toplam Çekilen: 0,71048167 ETH
Kalan Fark: 0,09938601 ETH
Kesilen Toplam İşlem Komisyonu: 0,00989229 ETH
Sisteme Giriş Tarihi: 22/01/2019
Sistemde Kalınan Gün Sayısı:121
@Spaziale