AtomaniA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortadoğu'da sıradan bir gün...
Siz ortadogulu olabilrisiniz yada Türkiyede bulunmayıp Türk olmaya bilirsiniz. Ben Türkiye'deyim konumunuzu karıştırdınız sanırım.

LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vikipedinin yasaklanma sebebi ışid vs. değil 15 temmuzla alakalıdır. Saçma sapan sebepler uydurmayın kafanıza göre, asıl yasaklanma sebebi budur. Bunu burada yazamam ufak bir google araştırmasıyla öğrenebilirsiniz, yazarsam konu direk siyasete kayar.

bunun siyasetle alakası yok dediğiniz gibi araştırınca çıkıyor. Türkiyeyi terör örgütüne destek veren ülke konumunda göstermesi bunun adı ifade özgürlüğü ise ben wiki kurucunun ... olduğunu düşünüp söyleyeyim buda ifade özgürlüğü olur o zaman. Özgürlüğü yanlış anlıyorlar yada avrupalı işine geldiği gibi görüyor özgürlük bir başkanın alanına girmediğin sürece sınırsızdır. Bunun adı ifade özgürlüğü olamaz. Avrupalı her türlü soykırımı yapar gider terör örgütüne yardım yataklık eder ama Gelip Türkiye'ye terör örgütüne destek veriyorsun der.Biz bunun adına ifade özgürlüğü değilde başka bir şey diyorum burası yeri değil o laf için.