Fiyatla alakalı bir yorum yapmak doğru değil bence. Fakat benim satış konularında takıldığım bir konu var. Bu konuda da aynı ayrıntı dikkatimi çekti. Site satışlarında, satıcıların bu konuya özellikle dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.

'Sitenin aylık getirisi' bölümünde vermemiz gereken bilgi sitenin aylık ortalama geliridir. Bu sitenin durumuna göre 3, 6, 12 aylık gelir üzerinden hesaplanabilir. Örneğin bu satıştaki sitenin geliri 1250 - 2000 TL arasında belirtilmiş. 2000 TL gelirli bir sitenin satış fiyatıyla 1250 TL gelirli sitenin satış fiyatı arasında 15.000 TL'ye kadar fark olabilir. Sitenin aylık gelir ortalamasını olduğundan yüksek göstermek adına satış yapan kişiler sitenin tarihi boyunca yalnızca bir kez elde edilmiş bir geliri 'X' gelirli site olarak belirtebiliyor. Bu durumun herkes için vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple lütfen satış konularımızda sitenin aylık ortalama gelirini belirtelim ve bunu da ay ay gelirlerini belgeleyerek destekleyelim.

Satışı yapan arkadaşımız lütfen üstüne alınmasın. Çünkü sitenin ayrıntılı verileri elimde değil. Genel bir değerlendirme yapıyorum.