Dikkate alacağım ve kitabı da aynı zamanda İngilizce çeviri yapmayı düşünüyorum. Bunu belki kendim belki daha uzman kişilerce yaparım, bilemiyorum.7
Aynı zamanda kesinlikle haklısınız yurt içi satış yapanlara gerçekten Allah sabır versin

Kitabı gittikçe büyütsem de alacaklar gerçekten sınırlı sayıda.
Yanlış anlamayın satmaya çalıştığınız şey körler çarşısında ayna satmak. Seoyu kitaptan okuyan kitlenin burada işi yok. Benim sistemimi çözen yok bu forumda. Ben seo da yapmıyorum hiç bir sisteme. Haber kelimesine kasan seocu değilim ben. Siyasi bağlantıları sağlayıp bol bol adwords bütçesi alıp sistem kuran adamım. Bu memleketin dinamikleri biliyorum.Hangi sektör olursa olsun bir çözümüm var. Buradaki bir kaç seocu hariç hepsi kelime odaklı bakıyor. Siz makale yazıyorsunuz bunu geliştirin geçen ay ki makaleciye 4000 bin tl ye anlaştım. Sizin bir sektör bulup o konuda ehil olmanız lazım. Çok afaki bir sektörle anlaşın çalışın gitsin. Bu e book olayı forumda dillendirmeseler de çok efektif bir şey sunmuyorsa kimse gidip almaz. Seo geniş bir kavram. İnstagramda satış yapan butikler için geniş e book hazırlanmış cayırcayır satıyor. Sizin yaptığınız danışmanlığı e book da bilgi olarak satmanız ucuza kaçmak olur sizde değerli bilgi varsa değerini e book fiyatı belirlemesin yaptığınız işler belirlesin

sürçü lisan ettiysek affola . dediklerim size tavsiyeden ziyade dost nasihatıdır.