KadincaModa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar

Eşim 2004 yılındı kemik iliği kanserinden dolayı tedavi gördü. Kemoterapi gördüğü için çocuk sahibi olamıyoruz. Tüp bebek tedavisi gördük ancak tutmadı maalesef. Allah'ın izni ile tekrar denemek istiyoruz ancak eşim asgari ücret ile açılınca evin kirasına giderlerine zor yetişiyor. Bende evden yapabildiğim kadarıyla ek gelir elde etmeye çalışıyorum. Ancak son zamanlarda pinterest banlarından dolayı gelir durdu maalesef 200-300 geliyordu hiç yoktan mutfak masrafımız çıkıyordu. Ne ailelerimizde var nede elimizde. Rabbim biliyor ikimizde evlat sahibi olmak istiyoruz tabi eşim biraz daha sıkıntıda benim yüzümden anne olamıyorsun diyerek düşünüyor ancak ben ona her zaman destek oldum bu zor zamanda ölünceye kadar Allah'ın izni ile onun yanında olacağım.

Tedavi masraflarımız Toplam 9-10 bin arası tutuyor. Nasıl bir iş yapmalıyım ki ne yapmalıyım ki eşime hem destek hemde tüp bebek masraflarını çıkartabilirim. Lütfen Allah rızası için yardım edin.
Merhaba
Bi tanidigimda tup bebek tedavisi gordu. Onlarda ugrasti ve ikizleri oldu.pes etme olur. Ek gelir icin makale yazip satabilirsin.sarma sarip satabilirsin.esinle beraber makale yazsan aylik 4000 kazanirsin ama gunluk 40 makale cikarmaniz gerekir.
Devlet baba ucretsiz tup bebek hakki veriyor.
Bir tavsiyeyi ise pm atiyorum