TayfunGuler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle birşeye gerek yok. Youtuba da çok kaliteli hocalar var iyi anlatıyorlar. Örneğin kimya adası diye bir kanal var aç sabahtan akşama kadar izle, matematik için hocalara geldik, türkçe için hocalara geldik, biyoloji için selin hoca önerimdir. Fizik için umut öncül vardı fakat ben anlamazdım ondan 2.600₺ ye de anlamadığın sorular için özel hoca tutabilirsin. Hatta soru tiplerini bile youtubeda aratırsan çıkıyor.
Almamaya karar verdim hocam Youtubedan çalışacağım. Sosyal hayatım maalesef sıfıra inecek ama bir sene sıkacağım dişimi

MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende bu yıl gireceğim inşAllah sıkıntı çıkmazsa, eğer diyorsanız ben sosyalden tamamen koparım veya çok azaltırım adam akıllı ders çalışırım felan diye alabilirsiniz yoksa youtube da birçok kanal var yardımcı da olabilirim size. Ama ister dershanede ister evde hazırlan sınava farketmez haftada bir tyt-ayt denemelerine gir yavaş yavaş özel okullar veya dershanelerle konusup sadece sınavlarına misafir öğrenci olarak girebilir ve analiz yapabilirsiniz.
Aman hocam aman bir anda gaza gelip başlamayın benim duruma gelirsiniz ilk başlar mükemmel gider sonra sıkılır pert olursunuz. Uygun bir zamanda yazabilirseniz dönüş yapayım bende hikayemi anlatayım size benim de temelim 9-10-11 sıfır denilecek kadar azdı diyebilirim.
Öneriniz için teşekkürler hocam Youtubedan devam etmeyi düşünüyorum.

Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam İnan ki evde felan olacak iş değil 1 2 gün maks ben 1 senedir evdeyim bu sene de sınava giricem pek umutlu değilim açıkcası temel yoksa bir hocayla da görüşebilirsiniz
Hocam başka çareniz olmadığı zaman mecbur kalıyorsunuz

ichtyandr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam donanımhaber tyt ayt bölümünü aç rakiplerinin neler yaptığını gör. Kaynak tavsiyeleri deneme tavsiyeleri. Türkiye derecesi yapan da 1 milyonuncu olan adam da o forumda takılıyor. Fikir paylaşıyor. Aç bi konu gereken yardımı yapsınlar.
Öneriniz içni teşekkürler hocam.