aderinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Expertiz masrafları il içi alıcılar için tamamen alıcının sorumluluğundadır hiçbir şekilde expertiz masraflarına karışmayın. Böyle teklifler ile gelenlerin tekliflerini kabul etmeyin. Aracınız hakkında emin değilseniz bir sanayide kaportacıya gösterin gözü ile araçta ne olup bittiğini size söyleyecektir. Ödemeyi banka havale/eftsi ile yapın. Alıcı satıcı isimleri önemli değil sizi mahkemeye verseler bile hesabınıza yatan paraya hiçbir şekilde müdahale edemezler. Şahsi banka hesabınızda ki parayı sizden yanlızca devlet meseleleri gibi önemli durumlarda el koyabilir. Şehir efsanelerine inanmayınız. Para hesabınıza yatmadan hiçbir şekilde devrini ve anahtarını teslim etmeyin aracın.
Şimdiden hayırlı satışlar dilerim.
hocam neye göre bukadar emin konusabiliyosunuz? alıcı ve parayı ödeyen aynı olmazsa bundan sonrasını adamların insafına bıraktınız demektir. bu konular tv lere dahi çıktı. bir kişi parayı yollar, diğer kişi arabayı üzerine alır. sonrasında parayı yollayan kişi ben parayı yolladım arabayı almadım diye dava açar.arabayı üzerine alan kişi de ben parayı elden verdim der. noterdede para alışverisini tamamladınızmı diye soruyolar ve sizde tamam dediyiniz için parayı elden almış gibi olacaksınız. uğras uğrasabilirsen sonrasında. daha önce yapılan bir haber http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...ikkat-40508644