Hocam bende bu yıl gireceğim inşAllah sıkıntı çıkmazsa, eğer diyorsanız ben sosyalden tamamen koparım veya çok azaltırım adam akıllı ders çalışırım felan diye alabilirsiniz yoksa youtube da birçok kanal var yardımcı da olabilirim size. Ama ister dershanede ister evde hazırlan sınava farketmez haftada bir tyt-ayt denemelerine gir yavaş yavaş özel okullar veya dershanelerle konusup sadece sınavlarına misafir öğrenci olarak girebilir ve analiz yapabilirsiniz.
4. Sınıf değil 1. sınıftakilere göre anlatsalar benim için daha iyi hocam

Açık lisede olmanın dezavantajlarından birisi hiç ders görmüyor olmanızdır. Yani öyle böyle 4. sınıfa geldik ama 1-2-3 boş sayılır bunun için temelden almayı düşünüyorum.
Yinede tavsiyeniz için teşekkürler ama başka şansım yok gibi gözüküyor.
Hocam Doping Hafıza + Youtube + Sıkı Ders çalışma ( Tekrar ) + Günde 500 civarı test sorusu çözerek bir şekilde kazanmayı düşünüyorum. Yani bunu işim gibi yapacağım.
Sanki yapmazsam işten atılacakmışım gibi düşünüyorum. Yazılım bölümünü kazanmaktan başka bir şansım yok maalesef.
Bu eğitimi almak beni maddi açıdan çok fazla zorlamaz hocam. Bu yüzden taktım kafaya.
Aman hocam aman bir anda gaza gelip başlamayın benim duruma gelirsiniz ilk başlar mükemmel gider sonra sıkılır pert olursunuz. Uygun bir zamanda yazabilirseniz dönüş yapayım bende hikayemi anlatayım size benim de temelim 9-10-11 sıfır denilecek kadar azdı diyebilirim.