CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bu anlayışı desteklemiyorum. internet halka açık bir ortam.telif hakkı ile korunmayan her ıçerik kullanılabilir. bana da isteyen yapabilir. siz baskasinin sitesinden okuyup rewrite eder emek verirsiniz biri bot yazmak için emek verir çeker paylaşır
CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben her şeyi biliyorum, en önemli akıl muhasebesini biliyorum. sadece maç izlemek için link arayan,bilgisayarındaki yazılımların çoğu crackli olan,hayatında bir tane orjinal oyun satın almamış adamların dandirik yazılarına kul hakkı diye ağlamasına anlam veremiyorum. kimsenin kimseden bir şey çaldığı yok. kendi ağzınla söylediğin gibi bu işler o kadar basit değil. ben şahsen kimsenin yazısını almam alsam da kaynak gösteririm ama kimse benim yazımı aldı diye de kul hakkı diye ağlamam. benim yazımı alarak beni geçebilen benden başarılıdır , bitti. neyse mesajımı alıntıladığın için cevap verdim ama "çalmak" falan böyle şeylerle seviyeyi düşürecek gibi gözüküyorsun.kendini insanlara bir şeyler yakıştırmadan ifade edebiliyorsan et , yoksa benim mesajlarımı alıntılama.
Ben maçlardan cracklardan bahsetmiyorum adam normal bir konu açtıysa ve emek harcadıysa sen kopyalıyorsan Kul hakkıdır kardeşim.Beni tanımadan da boş konuşma.Ben maddi durumum cok iyi olmamasına rağmen gidip orijinal cd alan adamım sırf emeğe saygı duymak için neyin mücadelesindesin sen? yazdıkların ortada.senin gibilerin aslında olması bile bu forumda yanlış.senin gibiler yüzünden insanlar devamlı dert yanıyor.İnsanların emeklerine saygı duyun.Kopyalayanın senden öne çıkması başarı değildir, adam otoriter sitedir kopyalar öne çıkar ama ne olur? sonuçta kopya içeriktir ve bir şekilde Allah o kazandığı paraları ondan çıkartır aynen senden de bir gün olacağı gibi.Marifetmiş gibi bir de kopyalamak için bot yapmaya bile emek diyorsun.Senin gibiler yüzünden yemin ediyorum şu webden soğudum.Biraz insan olun be Allah korkunuz olsun be cok mu şey istiyoruz sizden? kazan istediğin gibi para kimse senin paranda pulunda gözü mü var? kopyalamadan insanların emeklerini çalmadan düzgünce site açıp para kazanamıyor musun? illa birilerinin emeklerinimi çalman gerekiyor? yazıklar olsun.Şu Ramazan mübarek günde her kim insanların emeğini çalıyorsa, kopya içerik peşinde koşuyorsa ALLAH İSLAH ETSİN.