brkcnklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen tavsiye etmiyorum. Bende sınava hazırlanan bir kişi olarak bir ara alma merakını girdim. Daha sonra birkaç örnek dersi izleyince direk vazgeçtim. Üniversite sınavına mi hazırlıyorlar yoksa 4. Siniftakilere mi anlatıyorlar bir an şaşırdım.

4. Sınıf değil 1. sınıftakilere göre anlatsalar benim için daha iyi hocam Açık lisede olmanın dezavantajlarından birisi hiç ders görmüyor olmanızdır. Yani öyle böyle 4. sınıfa geldik ama 1-2-3 boş sayılır bunun için temelden almayı düşünüyorum.
Yinede tavsiyeniz için teşekkürler ama başka şansım yok gibi gözüküyor.

stkersln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sadece izlemeyle zor yanında sıkı bir çalışma da yapmanız gerekiyor. Diğer türlü çok karmaşık olabilir. Tarihte videolar ortalama 2-4 dakika civarında. Bir süre sonra konular birbirine giriyor

Ben şuan aktif olarak kullanıyorum ve memnunum ama yanında Youtube + kitaplardan destek alıyorum

Size tavsiyem maddi durumunuz iyi değilse kendinizi boşuna sıkıştırmayın. Youtube de birçok ücretsiz ders var ve gerçekten cok iyi anlatıyorlar
Hocam Doping Hafıza + Youtube + Sıkı Ders çalışma ( Tekrar ) + Günde 500 civarı test sorusu çözerek bir şekilde kazanmayı düşünüyorum. Yani bunu işim gibi yapacağım.
Sanki yapmazsam işten atılacakmışım gibi düşünüyorum. Yazılım bölümünü kazanmaktan başka bir şansım yok maalesef.

Bu eğitimi almak beni maddi açıdan çok fazla zorlamaz hocam. Bu yüzden taktım kafaya.