Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam naçizane fikrimi söyleyim bende sağlık problemlerim nedeniyle ne yazik ki çalışamıyorum ama keşke çalışabilsem diye hep diyorum.eğer imkanınız varsa kesinlikle çalışın en azından kafanız rahat olsun..Evet internetten para kazanabilirsiniz güzel bir sektör bulursanız fakat googlenın saçma güncellemeleri ve büyük otoriter newsli siteleri ben bu saatten sonra aşağı indireceğini düşünmüyorum o nedenle ya newsli sitelerin girmediği bir sektör bulacaksınız ya da yabancı diliniz var ise yabancı site açacaksınız diğer türlü ekmek çıkması cok zor.ben bile zamanında ne güzel para alıp aileme yük olmuyordum bitirdi Google herşeyi şimdi ayda 200-300 zor alıyorum hele bu ay onu bile alamadım kesinlikle üstüne basarak diyorum NEWSLİ BÜYÜK HABER SİTELERİNİN BULUNDUĞU SEKTÖRLERDE site açma boşa kürek çekersin tavsiyem yabancı site biraz dil bilgin varsa yok ise Türkçe ama kimsenin girmediği bir sektörü bulmak.Artık site işlerini öldürdüler maalesef Google içine etti çoğu şeyin güncellemelerle.İNŞALLAH Paranızda artar çocuk sahibide olursunuz ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.