Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Ben arabala giderken bir taksi şoförü araba.yikiyordu bende yanından geçtim bi baktım.adam arkadan bağırdı cagirdi ayam agrio dedi ayağının üstünden geçmedim ayağının yani yani dizinin altı siyirmis gecmis oda derisi hafif kalkmış sonra hastaneye gittik pansuman yaptık sabah beni aradı bana dediki benim ayağım ağrıyor 2 gün rapor aldim. Benim 2 gün ise gitmicem benim 2 günlük yömuye mi ver diyor ne yapacam.ben bu arkadasla yardim edin lütfen.
dostum sana kısaca şöyle anlatayım, araç ile seyir halinde iken çarpmışsın ya da ayağını ezmişsin, artık her ne ise bir şekilde trafik kazası yapmışsın ve doktor raporu olduğuna göre trafik kazası sonucu taksirle yaralama suçu oluşmuş, normalde basit masit demeden adli tahkikat yapılması gerekir, ama bir şekilde bu tahkikat olmamış, nasıl olmamış anlamadım doğrusu, adama da raporu karşılığında para göndermişsin ve dekontu da sende nasılsa, keşke raporu görüp ona göre gönderseydin ama sağlık olsun, bu saatten sonra fazla da üsteleme sonra bir de polis ve savcılık işin içine girmesin. adam da bir daha para isterse asla gönderme, geçmiş olsun, bununla atlatmışsın