Aklıma takılan bir kaç nokta var.
Biz bu hesapları açtık her şey çok güzel mobil telefondan açım sağlandı hiç bir sıkıntı yok çok kaliteli hesaplarımız var lakin biz bunu panele sokup işlem yaptırdığımızda patlamama ihtimali yok gibi geliyor bana.
Hesap açılıyor daha sonrasında panellerde mobil ipden işlem yapılamadığı için illaki patlayacaktır. Bunun garantisini sunuyor musunuz?
Hesaplar istediğimiz gibi açıldıktan sonra kullanılabilir mi patlamayı nasıl engelliyorsunuz?
Yoksa pek bir anlamı yok gibi geliyor istersek 1 milyon tane hesap açalım işlem yaptıramıyorsak pek bir anlamı kalmayacaktır.
Yanlış anlamayın sorum sadece size değil bu tarz programları satan herkese ve sektör içinde herkesin kafasında bu soru geziyor net bir cevap alınamıyor o yüzden yazdım.
Hayırlı satışlar dilerim
Öncelikle program yazanlar bu konuda bir çözüm sağlamaz mantıken onların görevide değildir. Bu konuda çözüm sağlayabilsem(Biraz Zor) panel kodlar hesap açar hesap başına fiyatlandırma yapardım. Şöyle bir örnek vereyim üstadım İnstagram'ın belli başlı algoritmaları var onun için bu algoritmalar yeri geldiğin'de bir çok normal hesap dağil yakalanıyor. Ayrıca sizin bu panellerin yakalanması daha rahat çünkü bir çok panel api kullanıyor ufak bir analiz ile tüm hesaplar kabak gibi gözüküyor.Yani şu örneği vermek gerek "Karlı olan bir ortamda üzeriniz'de siyah elbise ile dolaşmak gibi" vb. vb. umarım anlatabilmişimdir