Merhaba Arkadaşlar Sorunsuz bir Firmadan ve Linux Reseller Almak istiyorum?
Daha önce ismini vermek istemediğim 2 firma ile sıkıntı yaşıyorum, Wordpress kurulu sitelerde olmaması gereken sorunları yaşıyorum.
1- Wordpress güncellemesi yaparken güncelleme akıbetini görme imkanım olmuyor. ilk eklentiyi güncellemeye başladığına dair yazıyı görünce orada kalıyor. Sonraki eklentiler güncellendi mi, güncelleme bitti mi? güncelleme ne aşamada? Başarılı mı başarısız mı görünmüyor. Ekran öyle kalıyor. Böyle bir sıkıntı ile karşılaşmak istemiyorum.
2- Cpanel üzerinden SSL kurulumunu gerçekleştirip aktifleştirdim ve cpanel üzerinden wordpress kurulumunu SSL destekli olarak yapıyorum. Fakat siteye girdiğimde sertifika hatası veriyor sürekli. Yani tüm kurulumu sistem üzerinden yaptığım halde sorun yaşıyorum. Böyle bir sorunla da karşılaşmak istemiyorum.
3- Litespeed web cache manager eklentisinin CPanel'de aktif olmasını ve sorunsuz şekilde çalışıyor olmasını istiyorum. Kurulumu CPanel üzerinden yaptığım sistemde LSCache eklentisi wordpress kurulumunu tarayıp bulamaması gibi bir sorunla da karşılaşmak istemiyorum.
4- Sitelerimin tamamına yakını Wordpress tabanlı olup AYLIK toplam ziyaretçi sayısı 100K-150K arasındadır.
Bu yüzden afaki beklentilerim yok, fakat hız ve 40-50GB alan işimi görür, Litespeed ve LScache desteği olmalı, her site için Ücretsiz SSL desteği de olmalı.
Birde son olarak destek bildirimlerine 2 saat geçmesine rağmen cevap vermeyen bir firmadan dün hizmet aldım. Hizmet iptali istedim hala cevap verdikleri yok. Böyle sorumsuz bir firma olmasın lütfen tavsiye edeceğiniz firma.
Tavsiye edeceğiniz uzun yıllar çalışmış olduğunuz firma varsa lütfen önerilerinizi yazınız.