FeeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir süredir benzer bir proje üzerinde düşünüyorum ama farklı farklı işler ile uğraşmaktan somut bir adım atamadım. Tam adım atayım vs. deyip bir şeylere karar verirken seçim zamanı piyasaların durumu vs. ( iptal edilen seçim ) deyip sonrasında bakarım dedim ama gel görki seçim iptal edildi (yine doğru zaman mı sorusu geldi aklıma), bu koşullarda vazgeçtim demiyorum ama yine bir şeyler önüme çıktığı için adım atmıyorum.
Bir çok arkadaşın söylediği gibi sektörde büyük oyuncular var ( sahibinden, emlakjet, hürriyet, milliyet, zingat vs.) bunlar ile yarışmaktansa benzer özellikler veya farklı bir şeyler ile bulunduğunuz bölgedeki emlakçıları veya bireysel ilan vermek isteyenlere ulaşıp kendinizi iyi anlatmanız gerekiyor. Ancak bu konuda kendi şahsi fikrimi söylemem gerekirse şöyle bir durum var ve maalesef en kötüsü sitenizi vs. anlatacağınız kişilerin çoğu kişi bu tarz şeylere çok düz bir mantık çerçevesinde baktıkları için ve yine kafasında kalıplaşmış büyük oyuncular olduğu için çok zorlanacaksınız ama sakın pes etmeyin...
Aslında daha çok şey yazabilirim bu konularda ama hem konu sahibi olarak hemde okuyacak arkadaşlara eziyet etmeyeyim
Şimdiden başarılar dilerim...
Çok teşekkürler. Haklısınız, ben de sonuna kadar zorlamayı düşünüyorum. Umarım başarabilirim.