hediyefarki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temmuz için 2 kişi fiyat alabilir miyim? indirimlerle birlikte
AhmtBrK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiyatlar ne kadar hocam bi bilgilendirme yapar mısınız özelden hayırlı olsun bol kazançlar
GrafikLazim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam

7 Temmuz giriş - 13Temmuz çıkış iki yetişkin içün indirimsiz olarak fiyat rica edebilir miyim konseptnedir bir de oda kahvaltı mı yarım pansiyon mu herşey dahil mi bu gibi bilgileri bekliyorum
MiraccSnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu takip edelim de yazın kullanırız. Hayırlı uğurlu olsun hocam.
hsaat06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Geçen sene Kanada’daydım, ondan önceki 2 sene de yaz tatilinde Bodrum’a gittim. İkisinde de 4* her şey dahil otele gittim. İki otelde denize sıfırdı. Fiyatları sizinkiyle %30 civarında değişiklik oynuyor. Bu sene dövizle alakalı olarak fiyatlar artmış olabilir ama bana iki kişi 280₺ biraz pahalı geldi. Yorumum tamamen sizin için yapılmıştır.
Demoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keske 1 hafta once acsaydınız hocam konuyu haziran sonunda gelicem bende bodrum skylife den rez yaptırdım 3 kişi bilseydim buraya gelirdim
haziran son haftası 4 gece 5 gun konaklama hersey dahil fiyati ne olurdu olurdu bize bi fiyat alalim en azından bide bodrum gumbette ilk defa gelicem sizce nasil gencler için biraz konusalım
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lazım olacak dursun yorumum 😊
blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temmuz ayı için uygun fiyat verirseniz her şey dahil iki kişi 5 gece kalmayı düşünüyoruz
chaatlaax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Mesajım bulunsun
sergenica adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam temmuzda filan 2 gece 3 gün fiyat verir misiniz bize uygun olursa kamp yerine oraya geliriz @truser; @muhammetilbas;
GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek verdiğim yüzlerce eğlenceden biriydi sadece
Zalmoxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam otel adı, kişi başı gecelik fiyatı ve 4 kişi fiyat alabilir miyiz?
hediyefarki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin eğlence anlayışı farklı demek ki
GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahsur kalınırmı ya 2 senem geçti orda Sen eğlenceye çeviremiyosun olayı ben harem kurdum gelmeden son 3 ay Lipstick ve Mexico da vip var benim ayıp sana ya

Konuyu açan arkadaşım hayırlısı olsun inşallah yolumuz düşerse oraya uğrarız çayını içmeye
AAB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam
Roniga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun
otel ismi ve mekan olarak tanıdık geldi fotoğraflardan.

güzel yorumlar için sağolun arkadaşlar

fiyatları otelimizi arayarak bilgi almanız daha doğru olur ben biraz uzaktayım müdürümüzün fiyatlandırmasını tam bilemiyorum