UmutMertSEVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
forumda bakıyorum şu sıralar ölücüler,baltacılar aşırı şekilde türemeye başladı bu durum bir tek benimi rahatsız ediyor? Adam geçiyor şu kadar mail açtırılacak tanesi 10 kuruş,şu kadar konu paylaşılacak tanesi 20 kuruş ya zaten makale satış fiyatı belli arkadaşım forum tarafından belirlenen minimum fiyat belli adam senin siten için içeriği yazıp sonra konuyu açıp niye ondan 20 kuruş para alsın ki? Hayır zaten ben bu tür işleri yapmıyorum ama burası R10 ya R10 ben dahi şurada kaç yıl olmasına rağmen yeni üye sayılırım eskiler konuşsun abi ben böyle konular görünce yemin ederim moralim bozuluyor önce bir sinirden gülüyorum ardından tepem atıyor mesaj kirliliğinden başka bir şey değil konu açıp açıp duruyorlar.

Sitene içerik girebilecek potansiyelde adam imla hatasıda dahil açıp not defterine bir şeyler karalasa eğer gerçekten mantıklı yazıyorsa zaten makale yazarları onu düzenleyip satabilmek adına uygun fiyattan adamdan alır yine senin verdiğinden çok para verirler bide bu çıktı alışveriş yapmayıp konu açıp biz şu kadar veriyoruz işinize gelirse bence forumda artık minimum limite göre iş alımı açılmalı bunun aksini açan ceza almalı makalede minimum fiyat belli eğer biri sitesine içerik girilsin istiyorsa ya hazır içeriği kendisi verecek ya da gitsin fiyat teklifini oradaki rakamlara göre yapsın ayrıca bunu tek makale ve mail vs. için söylemiyorum aklıma sinirden gelmiyor şuan her sektörde görüyorum dediğim gibi baltacılar,ölücüler kol geziyor bunlar daha da türemeden önünü kesmek lazım.

Bazen benim gibi sindiremeyip konuya mesaj atan insanlar oluyor "hocam kusura bakma ama çok az,bu paraya imkansız vs."
Adamın yanıtı belli İŞİNE GELİRSE...
Birde bunların matematik bilmeyen türleri mevcut.
Adam konu açmış 10 ₺ fiyat ile satılıktır diye vatandaşta yazmış ben 15 ₺ fiyata uyguna alıyorum.
İyide adam demiş 10 ₺ satıyorum, 15 ₺ almak dahamı uygun oluyor.