YerelTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam

Sadece yorumumuzu eklemek istedik asla konu baltalamak veya ayrıkı kötü bişey yaratmak değildir.

İdea softtan aldıysanız orafan yardım isteseniz daha sağlıklı veya verimli olmazmı. Lütfrn ön yargılı olmayın sadece düşüncemiz cünkü burda e ticareti arkadaşlar 500tl 1000tl zor satarken ideadan herkes 4 bin 5 bin gibi rakamlar ile sistem alıyor birde dosyasını vermiyor idea o yüzden bence tabıkıde r10 olarak destek veren arkadaş olucak ki; "BİLGİM OLSA İSTEDİĞİNİZ O KONUDA BENDE DESTEK VERİRDİM AÇIKCASI"ama tavsiyem bırakjn idea gibi yerleri kendinize özel yazdırın veya burdkai yazılımcı arkadaşlardan alın ki sizinde böyle destek için kişi arayışına geçmeyin.

Asla kknu baltalamak veya azarlamak laf söylemek değil haddime bile sadece düşüncelerimiz bir yanlış olduyda affola.

Saygılarımızla
Yerel Teknoloji

Bilgilendirme ve görüşleriniz için teşekkür ederim, E-ticaret yazılımlarını kullanmadığım için bu konuda da detaylı bilgim yok, müşterime sohbet esnasında sadece bu firma ve birkaç firma ismini saydım. Kampanya var diyerek buradan yazılımı temin etmiş, doğal olarak niye aldın diyemediğim için burada çözüm arayışları içerisindeyim. Bilgi vermeniz ile firmaya konu ile alakalı talep oluşturdum. Alternatif olarak buraya da konu açmak istedim. Olur ya bir başka arkadaş destek olur diye düşündüm.