Merhaba, müşterim tarafından ideasoft üzerinden Platunium paket alındı. Bu site üzerinde Tekstil Perde Yorgan yastık ve kendi dikimini yaptığı ürünlerin satışı yapılacak. Brillant, Özdilek gibi belli başlı markaların ürünlerinin satışı yapıyor. Bu e ticaret sitesine nereden nasıl veri çekebilirim. Bu konuda yardımcı olabilecekler ücretli ücretsiz özelden fiyatları ile bilgi verebilirler mi?
Yanlış yere konu açtıysamda bilgi verilirse sevinirim.
Merhaba hocam
Sadece yorumumuzu eklemek istedik asla konu baltalamak veya aykırı kötü bişey yaratmak değildir.
İdea softtan aldıysanız oradan yardım isteseniz daha sağlıklı veya verimli olmazmı. Lütfen ön yargılı olmayın sadece düşüncemiz cünkü burda e-ticareti satan arkadaşlar 500tl 1000tl zor satarken idea dan herkes 4 bin 5 bin gibi rakamlar ile sistem alıyor birde dosyasını vermiyor idea o yüzden bence tabıkıde r10 olarak destek veren arkadaş olucak ki; "BİLGİM OLSA İSTEDİĞİNİZ O KONUDA BENDE DESTEK VERİRDİM AÇIKCASI" ama tavsiyem bırakın idea gibi yerleri kendinize özel yazdırın veya burdaki yazılımcı arkadaşlardan alın ki sizinde böyle destek için kişi arayışına geçmeyin.
Asla konu baltalamak veya azarlamak laf söylemek değil haddim değil bile sadece düşüncelerimiz bir yanlış olduyda affola.
Saygılarımızla
Yerel Teknoloji