Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ki konuyu kavramanız gerekiyor normalde kadınları takan biri değilim hayatıma toplasanız 100 den fazla kadın girmiştir her zaman hayatımda 3 4 tane kadın olmuştur genellikle hiç biri ile sevgili olmayıp yolunda anonim şirketi olarak yaşamaktayım lakin bundan 2 sene kadar önce bir kadınla tanışıp 1 sene kadar birlikte oldum beraber yaşadık vs.. iyi güzel her şey hoştu lakin anlaşamadığımız konulardan dolayı özet olarak ayrıldık bu konudada sorun yok neyse barıştık ayrıldık vs.. süreçleri oldu bu zamanda tek bir kadınla herşeyi silip hayat kurma kısacası düzene girme hevesim vardı ama aşırı kıskanlıktan dolayı kimi haksız kimi haklı nedenlerden dolayı yürümedi.
Şimdi yukarıda ki kısıma kadar her şey normal sorun yok lakin aradan bir kaç ay geçti bu eski kız arkadaşımın bir başka erkek ile birlikte olduğunu öğrendim neyse h.o dedim ben tabi yine yolnuda a.ş olarak devam ediyorum hayatıma lakin 2 ay kadar önce bir telefon geldi gizli numaran normalde bakmam ama bir bakayım dedim baktım konuştum eski kız arkadaşım yaklaşık 1 saat kadar konuştuk ağladı sızlandı ailesine rest çekip o diğer arkadaş ile ayrı eve çıkmış vs.. çocuk bunu dövüyor kötü davranıyor sövüyor sayıyor telefonunu bile kırıp atmış evden dışarı cıkarmıyormuş bayağı konuştuk anlatıyor sen gibi değilde senle ne güzel eğlenirdik herşeyi yapardık ordan oraya gider aklımıza gelen herşeyi yapıp her yeri gezerdik yer içer eğlenirdik hep beraberdik şimdi ise bazen bir gidiyor iki gün gelmiyor tarzı bayağı bir dert yandı daha sonra bir defa daha gizli numaradan arayıp aynı şekilde konuştu etti ben sildim derken böyle bir şey yaptı kısacası özet olarak o hayatında ki kişiden kurtulmak istiyor bir kenara çıkmak istiyor ve kaybedince de kıymet bilme mevzusu klasik şimdi ise konuyu az çok kavradığınızı var sayıyorum vicdan yaptığım konu şu .
Bu kadın beni arıyor böyle anlatıyor açıkçası anlattıkça üzülüyorum sonuçta 1 sene kadar aynı yastığa baş koymuşluğumuz var 10 dan fazla il gezip onlarca aktivite yapmışlığımız var kısacası bir sürü şey yaşadığım bir insanın her ne kadar ayrılmışta olsam başının kötü durumda olmasını istemem bana böyle dert yandığında geri ailene dön dediğimde ailesine de rest çektiği için kabul etmediğini biliyorum sizce ben bu insana yardım eli uzatsam mı ? sizce ben ne yapmalıyım ? çekip alıp yanıma al düzenini kurana kadar dur yanımda demelimiyim ?

Bir yanım vicdan yapıp al koy dursun bir odada ne olacak düzenini kurar gider sorun yok diyor diğer yanım ise kendi başına mücadele dahi edemeyip kendini ezdiren biri için neden tekrar yardım eli uzatasın ? neden kendi canını yakasın diyor ?

Sizce ben ne yapmalıyım ?