Ben o listesinin hepsinin jenerik olduğunu iddia etmişim de sen o 3-4 tane seçip bunlardan teklif iste demişsin hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim. Kundura hariç hiçbiri 5 para etmiyor değişik bir düşünce dünyan var kendini haklı çıkarmak için olmadık örnekler veriyorsun. Seninle tartışıp haklı çıkan yoktur çünkü laf kalabalığında ustasın bir satırlık şeyi 10 satırla yazıyorsun tabi alakasız alakasız. O listenin hepsi jeneriktir hepsi binlerce dolarlık domaindir diyenin aklından şüphe ederim. O verdiğin domainlerde
Kundura.com 'da yanılıyorsun bunu da bilmeni isterim kundura gayet jenerik ve güzel bir marka olabilecek bir domain Kundura yazdı diye spor ayakkabı satamayacak diye bir şey de yok.
demek ki konuyu okumadan baliklama atladiniz ki bu tartismaya dahil oldunuz.
Konudaki ilk mesajim sudur;
"7-8 tanesi haricindekileri at gitsin."
Ve tartisma da buradan basladi zaten. 12 yillik uye boyle bir sey dermiymis. Ben o listede size ve diger arkadaslara at gitsinlerden ornek verdim. Kundura da elbette ki marka olabilir fakat burada onemli olan sey su gercekten hazine mi bunlar. Cunku bu domainlere istenen ucretler 3 bin 5 bin dolar degil.